Sunday, 18 November 2012

HAPPY BIRTHDAY SAYANG

hari  ni birthday awak ..
HAPPY BIRTHDAY SAYANG !
sorry lah sebab tak datang party birthday awk. .saya xdak transport nk pegy .
lagipun sy x dak pun awak happy kan ?
hehe :')
saya sanggup tggu sampai kul 12 tepat sbb nk jadi first wish birthday kat awak
saya happy tgk awak happy ..saya x pernah lupa birthday awak ..
dulu awak penah janji dengan saya  nak celebrate sekali
tapi . ... jumpa saya pun awak x nak aceno nak celebrate kan ?
ptg td saya ajak awak jumpa sbb saya nak bawak awak jumpa dengan mama saya
tapi awak  xnak  ..lepak dengan mmber awak bule pulak kan :)
x pe saya x kesah .janji awak happy
actually tadi saya sanggup bawak beg yang besar pegy keja sbb dalam
beg tuh ada hadiah awak .. tapi awak x nak dtg ambik .x pe saya x kesah pun klau awak x nak ambik .
hadiah x seberapa pun . .
awak nak tau saya beli apa kat awak ..
saya beli AL-QURAN kat awak .saya sanggup simpan duit x mkn sbb  nak beli Al-Quran tuh tau
saya belikan awk al-quran tuh sbb sy nak awk amalkan bacaan Dia selalu
saya hanya mampu bg kebahagian di dunia tapi dengan senaskah al-quran tuh mampu bagi
kebahagian kat awak di akhirat nnty ..
saya nak awak bahagia di dunia dan akhirat :)
tadi saya on9 fb awak tgk awk wish birthday kat Ex awak .. wahh untunglah birthday awk shama dengan dya kan :D
birthday dya awk ingat pulak birthday saya awk langsung x ingat .
xpa lah benda dah lepas :')
penat saya menangis awak bukan tau pun perasaan saya mcm mna ..
awk tak pernah nk peduli  ..tak pa sy tetap jaga perasaan awak k :D
sebab saya sayang awak !

No comments:

Post a Comment

Music