Friday, 18 January 2013

Rindu kau ler babun

Bangun pagi teroih rindu dia
Rasa cam tak sedap hati jaaa
Hmmm
hope sangat tak jadi apa-2 kat dia
Nak call takut ganggu dia ada kelas pagi ni
nak tunggu dia habis kelas lambat lagii
Haishhh!

Ni baru berapa jam ja tak text dah rinduuu bagaii
macam mana laa aku nanti kalau dia pergi dari hidup aku
Mesti semuanya gelap..
Ya Allah ... Kau jodohkan lah kami nanti
Sesungguhnya pertemuan diantara aku dengan dia sudah ditakdirkan
Perasaan sayang ini wujud kerna kau telah tuliskan
bahtera yang kami layarkan Kau yang tetapkan
Dan aku mohon padaMU berkatilah hubungan kami ini
aaminn =')


Saturday, 12 January 2013

Sayang cepatlah sembuh

Awak .. awak jaga diri k sayang
saya risau sangat pikirkan awak .
sejak awak masuk wad petang tadi dalam fikiran saya hanyalah awak
Kalau boleh saya nak ada kat sebelah awak
saya nak jaga awak . Tapi.......
awak jauh , awak kat KL saya kat Penang
Tak putus doa saya untuk awak . saya harap awak cepat sihat
awak akan sembuh kan sayang???


Tadi awak call saya
Lega tadi dapat dengar suara awak . walaupun suara awak tak seceria dulu
Kesian awak tangan awak mesti sakit kan kena masukkan jarum dua-2 belah pulak tuh
saya tahu awak tak suka masuk wad ;) Tapi saya pujuk jugak awak
sebab tu untuk kebaikan awak
nanti da sembuh kan da bole keluar
=D

Saya sayang awak , saya nak yang TERbaik untuk awak walaupun
saya terpaksa berjauhan dengan awak =')
saya nak awak sihat macam orang lain
Kalau awak sakit nanti saya pun ada effect tau
so jaga diri nahh sayangg musyukk :*


# Sayang.. Dok hospital jangan nakal-2 tau.. Kalau nakal saya suruh
doktor ikat awak kat katil tuh =PP

Music