Sunday, 18 November 2012

HAPPY BIRTHDAY SAYANG

hari  ni birthday awak ..
HAPPY BIRTHDAY SAYANG !
sorry lah sebab tak datang party birthday awk. .saya xdak transport nk pegy .
lagipun sy x dak pun awak happy kan ?
hehe :')
saya sanggup tggu sampai kul 12 tepat sbb nk jadi first wish birthday kat awak
saya happy tgk awak happy ..saya x pernah lupa birthday awak ..
dulu awak penah janji dengan saya  nak celebrate sekali
tapi . ... jumpa saya pun awak x nak aceno nak celebrate kan ?
ptg td saya ajak awak jumpa sbb saya nak bawak awak jumpa dengan mama saya
tapi awak  xnak  ..lepak dengan mmber awak bule pulak kan :)
x pe saya x kesah .janji awak happy
actually tadi saya sanggup bawak beg yang besar pegy keja sbb dalam
beg tuh ada hadiah awak .. tapi awak x nak dtg ambik .x pe saya x kesah pun klau awak x nak ambik .
hadiah x seberapa pun . .
awak nak tau saya beli apa kat awak ..
saya beli AL-QURAN kat awak .saya sanggup simpan duit x mkn sbb  nak beli Al-Quran tuh tau
saya belikan awk al-quran tuh sbb sy nak awk amalkan bacaan Dia selalu
saya hanya mampu bg kebahagian di dunia tapi dengan senaskah al-quran tuh mampu bagi
kebahagian kat awak di akhirat nnty ..
saya nak awak bahagia di dunia dan akhirat :)
tadi saya on9 fb awak tgk awk wish birthday kat Ex awak .. wahh untunglah birthday awk shama dengan dya kan :D
birthday dya awk ingat pulak birthday saya awk langsung x ingat .
xpa lah benda dah lepas :')
penat saya menangis awak bukan tau pun perasaan saya mcm mna ..
awk tak pernah nk peduli  ..tak pa sy tetap jaga perasaan awak k :D
sebab saya sayang awak !

Friday, 16 November 2012

kenapa taknak jumpa?

Tak nak jumpa ct ?? 
''tak pa ct x kesah janji kita kekal :)''
ayat tuh yg selau ct ckp kt dia. . ct selalu senyum walaupun ct menangis dalam diam .
bukan niat ct nak ngadu kat kawan dia , cuma ct nak dia tahu apa yg terpendam dalam hati ct ..
apa yang ct nak ..
CT CUMA NAK JUMPA DIA. sekali pun tak pa lah ..
nak tgk muka ja ..sat pun xpa ..
kenapa x faham ? susah sangat ka permintaan ct ?
jiwa ct x penah nk tenang .. asyik nak memberotak .
tak tahu lah knap ..
ct cuma nak jumpa dia ja ..sat pun x pa . .
waktu ct kt hospital dulu pun dia x datang tengok .tipu lah klau ct x terasa ..masa tuh sedih hanya Allah yang tahu .ct nak dia ada dengan ct masa ct operate tapi . . . ..
kenapa dengan pompuan lain dia buley jumpa? knp dgn pompuan lain dia bole bwk nek moto ..
sedangkan ct langsing x penah .
bukan saja nek moto tengok muka jalan dua pun langsung x penah. .
ct sedih sangat. .dah penat nak menangis . .
sakit sangat tahan semua ni ..tapi x pa janji dia bahagia :')
tuh yang penting kan :)
ct selalu tipu dia .bila dia tanya '' syg happy tak?''
ct selalu ckp ''happy je :D ''
tapi sebaliknya hanya Allah yang tahu betapa sakitnya ct pendam ..
ct tak nak dia sedih biaq ct sedih x pa. .ct x nak dia sakit hati biaq ct sakit hati  xpa :)
tapi klau seandainya suatu hari nnty ct pergi dan takkan kembali jgn pernah menyesal k sayang :)
masa tuh semua dah terlambat  ,masa 2  dah x boleh nak putar balik :)
saya sayang awak sebab itu saya telan semua walaupun sakit :)
saya senyum walaupun perit ! asalkan awak bahagia .
saya tak nak awak sakit hati dengan saya
kawan-2 saya selalu ckp mcm-2 pasai awak tapi sya buat x tahu sebab saya syg awk .
tapi awk...
sampai bila saya harus menanti ?? sampai bila saya nak menangis??
sampai bila kita nak mcm ni ???
TOLONG LAH FAHAM ISI HATI SAYA!!!!

Monday, 5 November 2012

Rintihan Hati kekasih

Apa yang aku coretkan bukan lah untuk menagih simpati ,
cuma ingin meluah kan apa yang terpendam dihati .

MASIHKAH KAU MENYAYANGI AKU?
Ya Allah sering kali aku diuji . sampai bila harus begini .
aku dah penat , penat sangat dengan semua ni .aku dah letih menangis
sampai satu tahap aku menanges tanpa air mata . /
sudah kering air mata aku .
Ya Allah betapa sayangnya aku kat airiel
tidakkah kau sedar ??? tidakah kau nampak ?
seandainya aku diberi dua pilihan samada melupakan kau atau tidak mengenal kau
aku lebih memilah agar aku tidak pernah kenal dirimu
kerna untuk melupakan insan seperti kau adalah sesuatu yang amat sukar untuk aku lakukan
ingin sekali aku menatap wajah kau ..melepaskan rindu yang bersarang dihati .
Tapi ......
Andainya suatu hari nanti aku dijemput Ilahi ingtkan aku sentiasa menyayangi dirimu
mungkin kau x faham perasan aku ..apa yang ak nak langsung aku tak pernah dapat .
kenapa kau lebihkan EX kau dari aku ??
kenapa perlu komen gambar dia  ? kenapa perlu Like status dia ?
Ia aku mengakui aku cemburu dan aku dengki
kenapa aku  , kau tidak layan begitu?
kenapa aku  , kau tidak puji?
kenapa Ex kau boleh dapa semua tuh ?
kenapa sayang???

Seandainya kau membaca coretan ini , janganlah kau terasa hati . aku cuma meluahkan
perasan aku disini . Kerna diluar sana tiada sapa yang memahami aku
tiada seorang pun yang sudi mendengarnya dengan ikhlas .
jadi disini lah tempat aku melepaskan kesedihan aku . .
disinilah tempat aku mengadu masalaha aku.


....CORETAN HATI SEORANG KEKASIH.....

Music