Monday, 24 December 2012

Ya Allah aku sayang dia.....

SAYA SAYANG AIRIEL FAIZ

awakkk. ....saya sayang awak
please saya merayu jangan tinggalkan saya ..
tolong la jaga diri awak untuk saya :'(
saya tak sanggup kehilangan orang yang saya sayang
awak orang yang banyak ubah saya .
orang yang banyak ajar saya erti kehidupan erti percintaan

dulu saya pernah cakap kat awak

''sayang ..jangan tinggalkan saya k. . saya nak ambek Spm dengan awak
ambik result dengan awak and continue study kat oversea dengan awak''


Awak jawab....

''Awak maafkan saya KALAU-2 saya tak sempat nak buat semua tuh dengan awak.
 Kalau laa saya xde kat sebelah awak and awak terpaksa ambik Spm sorg-2
ambik result seorg and continue study sorg-2 masa 2 saya nak awak kuat k ..jgn ingat kat saya ..
Fokus kat spm awak ..itu lebih penting dari saya  . Mungkin waktu 2 saya dah telrantar kat hospital.
saya nak awak kuat . .Buat Spm 2 betul-2
''


Sayang hang tau betapa sedih nya hati aku bila hang cakap cam tuh .Aku sayang hang
aku tak mau kehilangan hang ..aku nak hang sihat .Aku tak sanggup tengok hang tanggung sakit hang tuh
Seandainya aku perlu korbankan nyawa aku sekali pun untuk selamat kan hang aku sanggup wey
Janji hang sihat hang happy .
selama ni hang sakit hang tak penah ngadu kat aku .
hang sentiasa buat aku happy dengan hang.. hang selalu buat aku gelak bila dengan hang
TERIMA KASIH sayangg. .terima kasih untuk semua pergorbanan hang
Aku minta maaf sebab aku tak sedar sebelum ni .
aku selalu wat hang marah selalu buat hang sedih .
tapi hang sabar dengan aku ,
Ya Allah terima kasih kerna Kau anugerahkan aku insan yang sangat SEMPURNA
di mata aku. Insan yang berjaya membawa aku ke jalanMU :')

Sayang berilah aku peluang untuk aku jadi yang halal buat hang .
bagi lah aku peluang tuk jaga hang :'))

DEMI ALLAH AKU SAYANG HANG !!

No comments:

Post a Comment

Music