Thursday, 27 December 2012

Jahatnya saya

Awak maafkan saya .sebabkan saya awak kehilangan kawan baik awak.
disebabkan Facebook awak kehilangan kawan rapat awak ..
semua sebab saya. . Kalau saya tak marah awak pasal picture 2..
tak jadi mcm ni. . sepatutnya saya tanya elok-2 . bukan nya marah-2 ..
argg!!!!! SEMUA SALAH SAYA

MAAFKAN AKU KHAIRIL HARITH RAYYAN .disebabkan aku hang gado dengan airiel
hampa kawan since form 1 last-2 gado macam ni ja..
maafkan kan aku weyy,, ='(

AIRIEL FAIZ maafkan saya  .. semua salah saya
tapi. ... semua dah terjadi dah tak leh nk putar balik
saya menyesal pun dah tak berguna lagi .
andie dah pindah jauh dari sini .
Andie dah taknak awak cari dia.
MAAFKAN SAYA :'((

Disebabkan FACEBOOK kawan boleh jadi musuh
Disebabkan FACEBOOK couple boleh gaduh
Disebabkan FACEBOOK satu ikatan yang telah lama terjalin terlerai

Disebabkan seorang PEREMPUAN persahabatan yang terbina
sekian lama musnah !!!


MAAFKAN AKU AIRIEL &ANDIE
aku yang bersalah .
tolong la kawan balik mcm dulu :'(

No comments:

Post a Comment

Music