Friday, 18 January 2013

Rindu kau ler babun

Bangun pagi teroih rindu dia
Rasa cam tak sedap hati jaaa
Hmmm
hope sangat tak jadi apa-2 kat dia
Nak call takut ganggu dia ada kelas pagi ni
nak tunggu dia habis kelas lambat lagii
Haishhh!

Ni baru berapa jam ja tak text dah rinduuu bagaii
macam mana laa aku nanti kalau dia pergi dari hidup aku
Mesti semuanya gelap..
Ya Allah ... Kau jodohkan lah kami nanti
Sesungguhnya pertemuan diantara aku dengan dia sudah ditakdirkan
Perasaan sayang ini wujud kerna kau telah tuliskan
bahtera yang kami layarkan Kau yang tetapkan
Dan aku mohon padaMU berkatilah hubungan kami ini
aaminn =')


No comments:

Post a Comment

Music